• Pearl Earrings

    Anting-anting Mutiara

  • Pearl Bracelets

    Gelang Mutiara

  • Pearl Necklaces

    Kalung Mutiara

  • Pearl Sets

    Set Mutiara

babagan kita

Pemasok produk mutiara berkualitas tinggi adhedhasar kabeh rantai industri lan merek. Perhiasan DAKING resmi didegake ing taun 1992 ing Zhangjiagang, kutha plabuhan cedhak Shanghai, ing sadawane Kali Yangzi. Wiwit kuwi, kita wis dadi pemasok meh kabeh jinis mutiara. Kalebu manufaktur, ngrancang lan ngekspor perhiasan pir, perhiasan perak, perhiasan emas uga perhiasan watu semi-larang regane lan perhiasan kostum mode…

ndeleng liyane

produk

DAKING Perhiasan

DAKING Jewellery khusus kanggo kaunggulan lan kualitas kanggo kabeh perhiasan mutiara lan layanan pelanggan. Sajrone 28 taun, kita wis dikhususake kanggo pangembangan lan panggunaan mutiara kanthi gaya kerja lan profesional, tanggung jawab, efisien lan inovatif.

priksaan saiki

Rawuh Anyar