15x25mm AAA Oval Alami Putih Mabe Mutiara 925 Sterling Silver Pendent & Kait Anting-anting Anting-anting Set, SET005

15x25mm AAA Oval Alami Putih Mabe Mutiara 925 Sterling Silver Pendent & Kait Anting-anting Anting-anting Set, SET005

Katrangan singkat:

Mutiara maval oval 5x25mm

Kalung 18 inci

2 inci anting-anting

925 perak perak


Detail Produk

Tag Produk

Mutiara maval oval 15x25mm

Kalung 18 inci;

2 inci anting-anting

925 perak perak

Ing wiwitan Abad Pertengahan, sing diarani "banyu Mutiara" dipercaya bisa ngobati akeh penyakit lan ningkatake umur dawa. Kemurnian lan kasampurnan ingmabe watu mutiara gegandhengan karo kemurnian, integritas, lan iman masarakat abad pertengahan ing Gusti Allah. Asile, mutiara nghias candhi, lan misbyah.

Wiwit jaman biyen nganti saiki, masarakat percaya manawa mutiara bisa nyengkuyung kaluwargane.

Materi Mabe mutiara
Papan Asal Jiangsu, China
Ukuran manik-manik Mutiara maval oval 15x25mm
Dawane 18 "kalung, 2" anting-anting
Werna minangka foto, warna alami
MOQ 20 pcs
Wektu pangiriman 20 dina
Pengepakan polybag
OEM iya
Bobot 40g

Kemasan & Pengiriman
Unit Adol Barang siji
Ukuran paket siji 5X5X2 cm
Bobot reged siji 0,060 kg
Jinis Paket tas opp lan tas hadiah

Jumlah
(Potongan)
1 - 100 101 - 1000 > 1000
Est. Wektu Lead
(dina
10 20 25-40

TW6A9548-1590214407000

15x25mm AAA Oval Alami Putih Mabe Mutiara 925 Sterling Silver Pendant & Kait Anting-anting Anting-anting Set, SET005

TW6A9549-1590214415000

15x25mm AAA Oval Alami Putih Mabe Mutiara 925 Sterling Silver Pendant & Kait Anting-anting Anting-anting Set, SET005

TW6A9550-1590214424000

15x25mm AAA Oval Alami Putih Mabe Mutiara 925 Sterling Silver Pendant & Kait Anting-anting Anting-anting Set, SET005

1-1590134701000
1-1590134781000
1-1590134810000
-1590134880000
1590119537000-1590134894000
FAQ-1590134915000
FAQ1-1590134928000

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita