2 Baris Putaran Mutiara Gelang Abu-abu Mutiara Air Tawar Gelang Cuff Coil Untuk Pengantin Pengantin, Sterling Silver, PB008

2 Baris Putaran Mutiara Gelang Abu-abu Mutiara Air Tawar Gelang Cuff Coil Untuk Pengantin Pengantin, Sterling Silver, PB008

Katrangan singkat:

Bungkus kawat loro untai sing apik, bungkus kawat memori mutiara asli 4-8mm. Bakal cocog karo ukuran pergelangan tangan. Kasedhiya banget, mutiara warna putih sing apik banget, Grey, merak, utawa warna sing disesuaikan uga kasedhiya.


Detail Produk

Tag Produk

2 baris putaran gelang mutiara abu-abu mutiara air tawar gelang gelang manset koil untuk pengantin wanita, Sterling Silver, PB008

Mutiara banyu tawa bunder 7-8mm & 4-5mm.

Bangle

Kasedhiya Werna Putih, Werna Abu-abu

Bungkus kawat loro untai sing apik, bungkus kawat memori mutiara asli 4-8mm. Bakal cocog karo ukuran pergelangan tangan. Kasedhiya banget, mutiara warna putih sing apik banget, Grey, merak, utawa warna sing disesuaikan uga kasedhiya.

Gagasan hadiah sing ideal kanggo hadiah ulang tahun Juni kanggo wanita sing seneng gelang mutiara. 

Bangle iki minangka hadiah sing cocog kanggo pesta penganten, pesta pernikahan, utawa sampeyan dhewe!

Gampang dipasang lan dicopot. 

Aku seneng banget kanggo nampung panjalukan khusus kanthi kemampuan sing paling apik!

Materi mutiara banyu tawar
Papan Asal Jiangsu, China
Ukuran manik-manik Mutiara banyu tawa bunder 7-8mm & 4-5mm.
Dawane luwes
Werna Kasedhiya Werna Putih, Werna Abu-abu
MOQ 20 pcs
Wektu pangiriman 20 dina
Pengepakan polybag
OEM iya
Bobot 30g

Kemasan & Pengiriman
Unit Adol Barang siji
Ukuran paket siji 5X5X2 cm
Bobot reged siji 0,040 kg
Jinis Paket tas opp lan tas hadiah

Jumlahe
(Potongan)
1 - 100 101 - 1000 101 - 1000
Est. Wektu Utama
(dina
10 20 25-40

China Baris 2 Dhuwur Gelang Mutiara Bunder Coil Cuff Gelang Mutiara Air Tawar Abu-abu Untuk Pengantin Pernikahan, Sterling Silver, Produsen & Pemasok PB008

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita