Babagan Kita

Babagan Kita

Pemasok produk mutiara berkualitas tinggi adhedhasar kabeh rantai industri lan merek. Perhiasan DAKING resmi didegake ing taun 1992 ing Zhangjiagang, kutha plabuhan cedhak Shanghai, ing sadawane Kali Yangzi. Wiwit kuwi, kita wis dadi pemasok meh kabeh jinis mutiara. Kalebu manufaktur, ngrancang lan ngekspor perhiasan pir, perhiasan perak, perhiasan emas uga perhiasan watu semi larang regane lan perhiasan kostum mode.

Pengalaman 28 Taun

DAKING Jewellery khusus kanggo kaunggulan lan kualitas kanggo kabeh perhiasan mutiara lan layanan pelanggan. Sajrone 28 taun, kita wis pengabdian kanggo pangembangan lan panggunaan mutiara kanthi gaya lan sikap kerja profesional, tanggung jawab, efisien lan inovatif. Kanthi kapercayan sing apik, wicaksana, lan reputasi manajemen sing apik, kita setya karo pangembangan Industri Mutiara ing bidang ilmu pengetahuan, teknologi, skala lan merek. Ing wektu iki, kita wis ngladeni akeh pelanggan saka saindenging jagad sing nggoleki sing paling apik mutiara kualitas. Saben perhiasan digawe saka tangan lan asli.

Dina iki

Wutah kita terus karo produk anyar sing lagi dikembangake kanthi aktif. Keunggulan Kualitas. Keunggulan ing rega. Keunggulan ing Layanan. Kita nglampahi akeh wektu kanggo milih, nganalisa lan nggawe saben perhiasan amarga sampeyan mung pengin menehi layanan pelanggan paling apik. Kita pengin sampeyan mlaku nganggo perhiasan mutiara anyar sing sampeyan yakin lan seneng.

Produk