Sertifikat

Sertifikat

certificate_1

Item wis liwati kanthi sertifikasi kualifikasi nasional lan ditampa kanthi apik ing industri utama. Tim rekayasa ahli bakal asring siyap nglayani sampeyan kanggo konsultasi lan saran. Kita uga bisa ngirim sampeyan conto tanpa biaya kanggo memenuhi spesifikasi sampeyan. Upaya sing cocog bisa uga ditindakake kanggo nyedhiyakake layanan lan solusi sing paling migunani. 

Zhangjiagang City Daking Jewellery Co., Ltd.