Hubungi Kita

Hubungi Kita

Zhangjiagang City Daking Jewellery Co., Ltd.

Alamat

NO.18 Ji Shanghai South Road, Nansha JinGang, Zhangjiagang Jiangsu, China

Telpon

86-512- 58377867
86-18915696496
86-18796839168

Jam

Senen-Jumuah: 9 esuk nganti 6 sore

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita