Dainty Huggie Hoops, Silver Sterling 18lapis Emas, Gelang Kecil, Anting-anting Mutiara, gelung Mini, Gelung Emas, Gelung Mutiara, Telinga Emas

Dainty Huggie Hoops, Silver Sterling 18lapis Emas, Gelang Kecil, Anting-anting Mutiara, gelung Mini, Gelung Emas, Gelung Mutiara, Telinga Emas

Katrangan singkat:

Gelang hugger sing apik, 18l perak berlapis emas, gelang cilik, anting-anting mutiara, gelung mini, gelung emas, gelang mutiara, anting-anting emas, PE004


Detail Produk

Tag Produk

Gelang hugger sing apik, 18l perak berlapis emas, gelang cilik, anting-anting mutiara, gelung mini, gelung emas, gelang mutiara, anting-anting emas, PE004

Mutiara banyu tawar tombol 3-4mm

Sterling perak nganggo gelang emas berlapis emas 18K.

Kasedhiya ing perak 925 Sterling, perak nganggo emas, perak nganggo emas mawar.

Anting-anting mutiara perak sing apik iki duwe mutiara putih banyu tawar 3 mm sing apik.

mutiara air tawar putih alami, perak sterling berlapis emas 18k.

Anting-anting sing apik lan apik kanggo kanca, mbakyu, ulang tahun, ulang taun

Dheweke bakal tresna karo perhiasan sing apik

Kanggo acara apa wae, yaiku nongkrong santai karo kanca-kanca, mlaku-mlaku ing taman utawa wengi romantis, anting-anting iki bakal cocog karo tampilan sampeyan 

Materi mutiara banyu tawar
Papan Asal Jiangsu, China
Ukuran manik-manik Mutiara banyu tawar tombol 3-4mm
Werna Putih, Jambon, Abu-abu, lan Merak
MOQ 20 pcs
Wektu pangiriman 20 dina
Pengepakan polybag
OEM iya
Bobot 10g

Kemasan & Pengiriman
Unit Adol Barang siji
Ukuran paket siji 5X5X2 cm
Bobot reged siji 0,020 kg
Jinis Paket tas opp lan tas hadiah

Jumlahe
(Potongan)
1 - 100 101 - 1000 101 - 1000
Est. Wektu Utama
(dina
10 20 25-40

TW6A8330-1588831333000

China Dopet Huggie Dainty Berkualitas Tinggi, Emas 18k
Perak Sterling Berlapis, Gelang Kecil, Anting-anting Mutiara,
Gelung Mini, Gelung Emas, Gelung Mutiara,
Anting-anting Emas, PeE004

TW6A8325-1588831340000

Dainty Huggie Hoops, Silver Sterling Plated Emas 18k,
Gelang Kecil, Anting-Anting Mutiara, Gelang Mini, Gelung Emas,
Gelang Mutiara, Anting Emas,
Produsen & Pemasok PeE004

1-1590134701000
1-1590134781000
1-1590134810000
-1590134880000
FAQ-1590134915000
FAQ1-1590134928000

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita