Mutiara Air Tawar & Kaca Manik-manik Gelang 3 Baris, Sterling Silver, PB005

Mutiara Air Tawar & Kaca Manik-manik Gelang 3 Baris, Sterling Silver, PB005

Katrangan singkat:

Gelang gelang bertekstur kanggo tampilan sing apik lan bisa diatur kanthi ukuran sing pas. Gampang dipasang lan dicopot.


Detail Produk

Tag Produk

Gelang Air Tawar & Kaca Manik-manik Gelang 3 Baris, Perak Sterling , PB005

6-7mm mutiara banyu tawar barok

Bangle

Kasedhiya Werna Multi-Alami, Putih, Grey, Multi-Grey

Bangle iki minangka hadiah sing cocog kanggo pesta penganten, pesta pernikahan, utawa sampeyan dhewe!

Mutiara banyu tawa & mutiara kaca sing apik digawe saka mutiara alami. Barang iki mutiara putih sing dipasang ing gelang warna. Uga kasedhiya kanthi mutiara sing jambon utawa ireng kanthi alami (deleng foto). Gaya lan elegan, gelang iki bisa dianggo awan utawa wengi kanggo nambah sentuhan kecanggihan. Cocog kanggo ngrawat wong sing istimewa, utawa kanggo Natal, ulang tahun, acara khusus, prameswari utawa wong liya sing nuduhake sampeyan mikir babagan dheweke. 

Gelang gelang bertekstur kanggo tampilan sing apik lan bisa diatur kanthi ukuran sing pas. Gampang dipasang lan dicopot. 

Materi mutiara banyu tawar
Papan Asal Jiangsu, China
Ukuran manik-manik 6-7mm mutiara banyu tawar barok
Dawane luwes
Werna Kasedhiya Werna Multi-Alami, Putih, Grey, Multi-Grey
MOQ 20 pcs
Wektu pangiriman 20 dina
Pengepakan polybag
OEM iya
Bobot 25g

Kemasan & Pengiriman
Unit Adol Barang siji
Ukuran paket siji 5X5X2 cm
Bobot reged siji 0,040 kg
Jinis Paket tas opp lan tas hadiah

Jumlah
(Potongan)
1 - 100 101 - 1000 101 - 1000
Est. Wektu Lead
(dina
10 20 25-40

TW6A7764-1588828859000

Tiongkok Air Tawar Berkualitas Tinggi
Manik-manik Mutiara & Kaca
3 Gelang Baris,
Silver Sterling, PB005

TW6A7765-1588828867000

Mutiara & Gelas Air Tawar
Manik-manik Gelang 3 Baris,
Silver Sterling,
Produsen & Pemasok PB005

TW6A7766-1588828878000

Mutiara & Gelas Air Tawar
Manik-manik Gelang 3 Baris,
Silver Sterling,
PB005

TW6A7767-1588828886000

Mutiara & Gelas Air Tawar
Manik-manik Gelang 3 Baris,
Silver Sterling,
PB005

1-1590134701000
1-1590134781000
1-1590134810000
-1590134880000
1590119537000-1590134894000
FAQ-1590134915000
FAQ1-1590134928000

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita