Warta

Warta

  • Apa sampeyan milih anting-anting sing bener?

    "Perhiasan meneng, nanging ndemek ati wanita luwih apik tinimbang basa apa wae." - Shakespeare Nalika wong wadon sing kepenak ketemu potongan perhiasan sing apik, ana sentuhan emosional ing antarane kalorone. Wanita iku ...
    Waca liyane
  • Pesona mutiara

    Kalung sing paling apik, aksesoris sing paling cocok kanggo kabeh perhiasan ing saindenging jagad, lan aksesoris sing penting banget ing lemari klambi saben wanita - mutiara mutiara. Saben wanita kudu duwe kalung mutiara ”—Geneviève Antoine Dariaux Mungkin sampeyan wis duwe ...
    Waca liyane
  • Pengaruh njero mutiara

    Sanajan mutiara ora duwe inten-inten sing padhang lan kaendahan permata warna-warni, warnane sing alus lan alus lan bentuk sing alami lan apik wis dadi papan sing paling apik. Saben mutiara minangka bandha sing kebak semangat. Misterius sing ora bisa ditebak iki ...
    Waca liyane
  • Anting-anting Mutiara

    Ing saben dinane, kita bisa milih anting-anting mutiara sing dawa dhisik, dadi gaman paling apik kanggo ngowahi bentuk rai, sing apik lan apik banget, bisa diarani barang sing penting. Anting-anting dawa iku gayane sederhana lan loman, lan bisa dicocogake kanthi santai, ...
    Waca liyane
  • Papan sing paling apik kanggo tuku perhiasan kanthi online: anting-anting, cincin lan liya-liyane

    Intine yaiku: Aku seneng sepatu lan tas kaya bocah wadon mbesuk, nanging aku duwe papan khusus kanggo nggunakake perhiasan. Nyatane, aku kepengin banget karo koleksi sing sithik. Nanging, aku uga mesthi golek klambi anyar lan mengkilat, Untunge, aku wis nglumpukake sawetara papan sing paling apik kanggo tuku perhiasan ...
    Waca liyane
  • Lintasan laut: pangembangan paling anyar babagan papan bisnis mutiara-Perhiasan Lintasan laut: pangembangan paling anyar babagan mutiara

    Mutiara pancen dikagumi lan disenengi wong wiwit jaman mbiyen. Dheweke dihargai banget ing Yunani kuna lan Roma, lan wiwit iku, dheweke misuwur ing saindenging jagad minangka obyek dekorasi lan regane. Dekorasi kasebut asale saka saindenging jagad. Isih ana mutiara alami ...
    Waca liyane
  • which one wears for a longer time for various of pearls?

    sing nganggo luwih dawa kanggo macem-macem mutiara?

    Air laut Mutiara Akoya: Lapisan njaba sing luwih tipis gampang dicopot. Wêdakakêna mutiara sing kandel 0,4mm bisa dianggo suwene 5 taun, nanging gloss bakal ringkih lan kudu dipoles. Mutiara Segara Kidul: Kabeh Mutiara Segara Kidul (Putih Australia, Mutiara Emas, Tahiti), ...
    Waca liyane
  • Summer Accessory–pearl jewelry

    Aksesoris Musim Panas – perhiasan mutiara

    Ing mangsa panas sing panas, panase angel diatasi. Blus pundhak tembung bocah-bocah wadon, ndhuwur halter, lan gaun halter katon beda, nanging pencocokan aksesoris ora bisa diabaikan. Mutiara asale saka banyu lan lumrahe duwe temperamen sing adhem. Iki minangka aksesoris paling apik kanggo ...
    Waca liyane
  • Medicinal pearls

    Mutiara pangobatan

    Mutiara minangka permata organik kuno, diprodhuksi ing moluska mutiara lan moluska nacre. Diprodhuksi kanthi tumindak endokrin. Manik-manik mineral sing ngemot kalsium karbonat dikumpulake saka pirang-pirang kristal aragonit cilik. Komposisi mutiara alami yaiku: 91,6% CaCO3, 4% H2O, 4% organik ...
    Waca liyane
  • Carved Freshwater Pearl

    Mutiara Air Tawar Ukir

    Apa sampeyan rumangsa mutiara bunder sing mulus banget mboseni? Ayo seneng-seneng babagan manik-manik mutiara air tawar sing diukir. Iki minangka mutiara banyu tawa sing ngecor kanthi tangan. Kasedhiya pola ukiran khusus. ...
    Waca liyane
  • Shell pearls

    Mutiara cangkang

    Mutiara cangkang apa? Akeh wong sing seneng banget karo mutiara, nanging mung bagean sing ngerti mutiara cangkang lan liyane bakal ujar apa mutiara cangkang kasebut? lan dheweke mutiara palsu? Mutiara cangkang minangka 'mutiara' anyar sing digawe nganggo cangkang. Wong mbukak kerang lan njupuk ...
    Waca liyane
  • Pearl Mabe

    Mabe Mutiara

    PEARL "MABE" - Iki bentuk blister mutiara budaya laut. Jinis mutiara blister alami paling gedhe. Mutiara "MABE" duwe bentuk hemisferis sing ora umum, sing diterangake kanthi kasunyatan manawa mutiara ora tuwuh ing njero moluska, kaya biasane, nanging ...
    Waca liyane