Kabar

Kabar

  • Pearl jewelry’s matching

    Perhiasan mutiara sing cocog

    Kanggo sing durung nyoba perhiasan mutiara, anting mutiara utawa liontin mutiara minangka pilihan sing paling apik.Apa sampeyan alus utawa mbukak, perhiasan mutiara iku toleran, nggawe ora ketompo sing nganggo ora katon obtrusive.Nganggo perhiasan mutiara ing urip saben dina iku alus lan loman, lan elegan ing ...
    Waca liyane
  • Pearls’color

    Warna mutiara

    Alam donya iku gaib.Alam menehi tampilan lan tekstur, banjur manungsa menehi rega lan regane.Minangka wakil ing perhiasan, mutiara mesthi pantes kanggo diskusi kita.Werna umum mutiara banyu tawar yaiku: putih, jambon, peach, lan ungu.Dadi kok akeh col...
    Waca liyane
  • Apa Mutiara Banyu Tawar Murah?

    Zhuji minangka wilayah prodhuksi utama mutiara banyu tawar ing China.Meh 80% mutiara banyu tawar negara diprodhuksi ing kene, nanging kahanan saiki beda karo taun-taun sadurunge, dadi saya angel tuku kanggo para panuku.Ing taun-taun awal, para petani ngirim mutiara menyang ...
    Waca liyane
  • Wild Pearls

    Mutiara Wild

    Meh kabeh mutiara sing biasane kita deleng minangka produk budidaya skala gedhe, amarga Mikimoto, sing sukses ngolah mutiara budaya ing awal abad kaping 20.Sadurunge iku, siji-sijine cara kanggo entuk mutiara yaiku ngandelake nelayan miskin sing ngumpulake lan mancing ...
    Waca liyane
  • Will pearls depreciate

    Mutiara bakal nyusut

    Alesan kanggo devaluasi mutiara yaiku pengawetan.Nanging, sawetara mutiara sing ukurane gedhe wis mundhak amarga kekurangane, kayata mutiara banyu segara luwih saka 16mm, lan mutiara banyu tawar sing gedhe kualitase....
    Waca liyane
  • Baroque Pearl

    Mutiara Baroque

    Mutiara Baroque nuduhake mutiara sing bentuke ora teratur.Baroque asalé saka basa Portugis.Tegese mutiara sing ora bunder, lan asline nuduhake mutiara sing bentuke aneh.Banjur berkembang dadi gaya seni, ngupayakake bentuk sing ora teratur.Gaya Baroque...
    Waca liyane
  • Did you wear it right in autumn and winter?

    Apa sampeyan nganggo pas ing musim gugur lan musim dingin?

    Peteng nuwuhake pepadhang, sangsara ngasah bandha.Wong wadon sing nganggo kalung mutiara bakal sumorot, bener.Kalung mutiara dawa sing lembab minangka produk tunggal sing paling cocok kanggo ningkatake temperamen, utamane ing musim gugur lan mangsa ireng, putih lan abu-abu. Kalung mutiara dawa sing lembab ...
    Waca liyane
  • Soul Mate of Female

    Soul Mate of Female

    Ora ketompo yen sampeyan bangkrut lan ora bisa nganggo sandhangan gedhe.Nganggo kalung mutiara iki bisa ngelingake yen sampeyan biyen dadi selebriti…” Caroline kandha——Film <2 Broke Girls> “Innocence and Mellowness”, “gentleness and sabar”, &...
    Waca liyane
  • White pearls vs colored pearls

    Mutiara putih vs mutiara warna

    Mutiara uga nduweni werna-werna warna.Sanajan wong-wong durung rampung nyimpulake alasan pembentukan warna mutiara warna-warni, bisa disimpulake saka werna mutiara yen werna mutiara nduweni hubungan sing apik karo ibu-mutiara sing ngasilake t ...
    Waca liyane
  • Dyed Gold Pearl Beads and South Sea Gold Pearl Beads

    Manik-manik Mutiara Emas sing Dicelup lan Manik-manik Mutiara Emas Laut Kidul

    Mutiara emas sing biasa kita gunemake nuduhake Mutiara Laut Kidul, yaiku mutiara banyu segara sing lair ing samodra sisih lor Australia, Filipina, Malaysia lan Nusantara.Amarga warnane emas, diarani Mutiara Emas Laut Kidul, uga diarani Pe...
    Waca liyane
  • Why Does Your Pearl Jewelry Always been Wear-out?

    Napa Perhiasan Mutiara Sampeyan Tansah Awet?

    Ana kabar sing dilaporake babagan kasus biaya mutiara sing dicurigai ing pusat tes perhiasan: Pak Chou ngentekake meh USD1,500 kanggo tuku kalung mutiara banyu tawar kanggo garwane, nanging mung sawise musim panas, kalung mutiara sing asring dianggo bojone. nyusut meh 1.5mm, ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan milih anting sing bener?

    "Perhiasan iku bisu, nanging nyentuh atine wong wadon luwih apik tinimbang basa apa wae."- Shakespeare Nalika wong wadon tasteful meets Piece saka perhiasan kepileh, ana tutul emosi antarane loro.Wanita iku en...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3