Kabar

Kabar

  • Wild Pearls

    Mutiara Wild

    Meh kabeh mutiara sing biasane kita deleng minangka produk budidaya skala gedhe, amarga Mikimoto, sing sukses ngolah mutiara budaya ing awal abad kaping 20. Sadurunge iku, siji-sijine cara kanggo entuk mutiara yaiku ngandelake para nelayan miskin sing ngumpulake lan mancing ...
    Waca liyane
  • Will pearls depreciate

    Mutiara bakal nyusut

    Alesan kanggo devaluasi mutiara yaiku pengawetan. Nanging, sawetara mutiara sing ukurane gedhe wis mundhak amarga kekurangane, kayata mutiara banyu segara luwih saka 16mm, lan mutiara banyu tawar sing gedhe kualitase. ...
    Waca liyane
  • Baroque Pearl

    Mutiara Baroque

    Mutiara Baroque nuduhake mutiara sing bentuke ora teratur. Baroque asalé saka basa Portugis. Tegese mutiara sing ora bunder, lan asline nuduhake mutiara sing bentuke aneh. Banjur berkembang dadi gaya seni, ngupayakake bentuk sing ora teratur. Gaya Baroque...
    Waca liyane
  • Did you wear it right in autumn and winter?

    Apa sampeyan nganggo pas ing musim gugur lan musim dingin?

    Peteng nuwuhake pepadhang, sangsara ngasah bandha. Wong wadon sing nganggo kalung mutiara bakal sumorot, bener. Kalung mutiara dawa sing lembab minangka produk tunggal sing paling cocok kanggo ningkatake temperamen, utamane ing musim gugur lan mangsa ireng, putih lan abu-abu. Kalung mutiara dawa sing lembab ...
    Waca liyane
  • Soul Mate of Female

    Soul Mate of Female

    Ora ketompo yen sampeyan bangkrut lan ora bisa nganggo sandhangan gedhe. Nganggo kalung mutiara iki bisa ngelingake yen sampeyan biyen dadi selebriti…” Caroline kandha——Film <2 Broke Girls> “Innocence and Mellowness”, “gentleness and sabar”, &...
    Waca liyane
  • White pearls vs colored pearls

    Mutiara putih vs mutiara warna

    Mutiara uga nduweni werna-werna warna. Sanajan wong-wong durung rampung nyimpulake alasan pembentukan warna mutiara warna-warni, bisa disimpulake saka werna mutiara yen werna mutiara nduweni hubungan sing apik karo ibu-mutiara sing ngasilake t ...
    Waca liyane
  • Dyed Gold Pearl Beads and South Sea Gold Pearl Beads

    Manik-manik Mutiara Emas sing Dicelup lan Manik-manik Mutiara Emas Laut Kidul

    Mutiara emas sing biasa kita guneman nuduhake Mutiara Laut Kidul, yaiku mutiara banyu segara sing lair ing samodra sisih lor Australia, Filipina, Malaysia lan Nusantara. Amarga warnane emas, diarani Mutiara Emas Laut Kidul, uga diarani Pe...
    Waca liyane
  • Why Does Your Pearl Jewelry Always been Wear-out?

    Napa Perhiasan Mutiara Sampeyan Tansah Awet?

    Ana kabar sing dilaporake babagan kasus biaya mutiara sing dicurigai ing pusat tes perhiasan: Pak Chou ngentekake meh USD1,500 kanggo tuku kalung mutiara banyu tawar kanggo garwane, nanging mung sawise musim panas, kalung mutiara sing asring dianggo bojone. nyusut meh 1.5mm, ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan milih anting sing bener?

    "Perhiasan iku bisu, nanging nyentuh atine wong wadon luwih apik tinimbang basa apa wae." - Shakespeare Nalika wong wadon tasteful meets Piece saka perhiasan kepileh, ana tutul emosi antarane loro. Wanita iku en...
    Waca liyane
  • Pesona mutiara

    "Kalung sing paling becik, aksesori sing paling cocok ing antarane kabeh perhiasan ing donya, lan aksesoris sing ora bisa dipisahake ing lemari saben wanita - senar mutiara. Saben wong wadon kudu duwe senar kalung mutiara” ——Geneviève Antoine Dariaux Mungkin sampeyan wis duwe dazzl...
    Waca liyane
  • Efek batin saka mutiara

    Senadyan mutiara ora duwe kecemerlangan berlian lan kaendahan permata warna-warni sing nggumunake, warna sing lembut lan alus lan wujud sing alami lan apik wis dadi papan sing paling nengsemake. Saben mutiara minangka bandha sing kebak vitalitas. Iki misteri sing ora bisa ditebak ...
    Waca liyane
  • Anting Mutiara

    Ing urip saben dina, kita bisa milih anting-anting mutiara dawa pisanan, iku senjata paling apik kanggo ngowahi wangun pasuryan, loro elegan lan pinunjul, iku bisa ngandika item penting. Anting dawa sing prasaja lan loman ing gaya, lan bisa dicocogake santai, sing bisa ...
    Waca liyane