Mutiara Air Tawar Ukir

Mutiara Air Tawar Ukir

Apa sampeyan rumangsa mutiara bunder alus banget?

Ayo seneng-seneng babagan ukiran manik-manik mutiara tawar.

Iki minangka mutiara banyu tawa sing ngecor kanthi tangan.

Kasedhiya pola ukiran khusus.

1-1605858933000
3-1605858977000
4-1605859038000
2-1605859092000

Perhiasan Zhuji melu ngolah mutiara, pabrik, ngrancang lan ngekspor perhiasan mutiara, perhiasan perak, perhiasan emas uga perhiasan watu semi larang regane wis luwih saka 25 taun. Kita duwe peternakan mutiara dhewe. Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan mutiara, hubungi kami.


Wektu kiriman: Jan-18-2021