Mutiara pangobatan

Mutiara pangobatan

Mutiara minangka permata organik kuno, diprodhuksi ing moluska mutiara lan moluska nacre. Diprodhuksi kanthi tumindak endokrin. Manik-manik mineral sing ngemot kalsium karbonat diklumpukake saka kristal-kristal aragonit cilik.

Komposisi mutiara alami yaiku: 91,6% CaCO3, 4% H2O, 4% bahan organik 、 0,4% zat liyane. 

Lan ngemot macem-macem asam amino: Leucine, Methionine, Alanine, Glycine, Glutamic acid, Aspartic acid, lan sapiturute, uga ngemot luwih saka 30 jinis unsur tilak, taurine, vitamin sing akeh lan peptida.

1  

 1, bubuk Mutiara bisa ngobati rasa ora nyaman, susah, insomnia, lan liya-liyane. Efek bisa digunakake kanthi nggunakake mung Powder lan madu bisa dijupuk kanthi lisan, sing bisa ngilangi panas lan detoksifikasi lan ngatur geni ati.

 2, bubuk Mutiara duwe efek ngresiki panas lan ngilangi geni, ngilangi racun lan lara. Nalika ngobati lara tutuk lan ilat, permen karet bengkak, lan tukak tenggorokan, asring digunakake karo Borax, Indigo Naturalis, Camphor, Scutellaria, lan Renzhongbai, banjur bubuk banjur dicampur, sing bisa ditanggulangi kanthi efektif kanthi nyebulake tatu.

 3, Aplikasi eksternal bisa digunakake kanggo ngobati bintik-bintik kulit, lan produk perawatan kulit kanthi bahan bubuk mutiara bisa nyegah pigmentasi kulit lan duwe efek perawatan kulit lan kaendahan.

 2

Elinga yen amarga mutiara obat ora bisa ngemot bahan kimia, mutiara ora bisa dipoles. Mutiara sing digawe saka bubuk mutiara umume kualitas paling ala, lan regane bakal murah banget.

Nyatane, mutiara banyu laut uga bisa digawe bubuk mutiara, lan luwih efektif tinimbang mutiara banyu tawa amarga mutiara banyu laut ditandur ing segara kanthi mineral alami sing akeh banget lan macem-macem nutrisi. Mutiara banyu laut luwih nyenengake, moisturizing ing segara sing adhem, mula efek anti-inflamasi luwih apik.

3

Nanging, produksi mutiara segara cukup sithik, lan umume mutiara laut duwe inti. Inti kudu dicopot sadurunge digiling. Regane larang lan prosese angel. Mula, rega lemah bubuk mutiara saka mutiara laut luwih larang.

  


Wektu kiriman: Jan-29-2021