Mutiara cangkang

Mutiara cangkang

Opo iku mutiara cangkang?

Akeh wong sing seneng banget karo mutiara, nanging mung bagean sing ngerti mutiara cangkang lan liyane bakal ujar apa mutiara cangkang kasebut? lan dheweke mutiara palsu?

Mutiara cangkang minangka 'mutiara' anyar sing digawe nganggo cangkang. Wong mbukak kerang lan njupuk mutiara, ngresiki cangkang lan nggiling cangkang menyang bubuk, banjur mbentuk maneh bentuk kasebut miturut bentuk sing dibutuhake. Manik cangkang rampung.

TW6A4864-160075420700011

Apa mutiara palsu?

Mutiara asli lan mutiara cangkang beda-beda, mutiara cangkang bakal wernane luwih akeh lan regane ora larang, akeh wong sing terjangkau, mutiara cangkang bakal duwe akeh bentuk sing bisa diganti, bentuk mutiara asli kabeh bisa dibentuk maneh kaya uga bisa nggawe macem-macem bentuk liyane sing ora duwe mutiara asli.

Mutiara cangkang digawe dening wong kanthi kualitas bisa dikendhaleni, umume umume duwe permukaan sing apik lan berkualitas tinggi. Mutiara kerang digawe dening manungsa, nuduhake warna, ukuran, penampilan sing apik, nggawe mutiara sing sampurna.

TW6A4865-160075422700111

Perhiasan mutiara kerang

Liyane lan luwih akeh Perhiasan nampa nggunakake mutiara cangkang kanggo nggawe gelang, kalung, cincin, broach, amarga wis akeh bentuk mula akeh perhiasan nggunakake produk bentuk sing beda-beda kanthi perhiasan modis.

Perhiasan Zhuji uga nggawe mutiara cangkang lan Perhiasan cangkang yen sampeyan seneng, hubungi karo kita.


Wektu kiriman: Sep-22-2020