Mutiara putih vs mutiara warna

Mutiara putih vs mutiara warna

Mutiara uga ana warna-warni. Sanajan masarakat durung rampung ngrampungake sebab-sebab pambentukan warna mutiara warna-warni, bisa disimpulake saka warna mutiara manawa warna mutiara nduweni sesambungan banget karo ibu mutiara sing ngasilake. Mutiara Segara Kidul asring diprodhuksi nganggo lambe emas, dene mutiara ireng diprodhuksi ing cangkang lambe ireng.

news714 (1) (1)
news714 (3)

Mutiara umum kita kabeh putih, mula akeh wong mikir babagan perhiasan mutiara putih nalika nyebutake mutiara. Nyatane, iki mung khayalan. Jambon lan ungu umume digunakake ing mutiara banyu tawa. 

news714 (2) (1)

Wernane dadi luwih warna kanthi majune teknologi budidaya mutiara. Werna sing paling penting kanggo milih gumantung karo pilihan pribadi, nanging uga priksa manawa warna mutiara kasebut alami lan jelas, lan aja tuku mutiara sing dicelup.


Wektu kiriman: Jul-14-2021