Anting-anting Mutiara, Anting-anting Klaster Mutiara, Anting-anting Stud Mutiara, Anting-anting Mutiara Emas, Anting Pengantin, Anting-anting Pernikahan, PE007

Anting-anting Mutiara, Anting-anting Klaster Mutiara, Anting-anting Stud Mutiara, Anting-anting Mutiara Emas, Anting Pengantin, Anting-anting Pernikahan, PE007

Katrangan singkat:

Anting-anting cluster mutiara air tawar AAAAA asli ing 925 Posting Emas Sterling, Giwang Anting-Anting Mutiara Putih Putih, Anting-anting Mutiara Pengantin.


Detail Produk

Tag Produk

Anting-anting Mutiara, Anting-anting Klaster Mutiara, Anting-anting Stud Mutiara, Anting-anting Mutiara Emas, Anting Pengantin, Anting-anting Pernikahan, PE007

Mutiara banyu tawar tombol 4mm

Perak perak kanthi gelang emas 18K.

Kasedhiya ing perak 925 Sterling, perak nganggo emas, perak nganggo emas mawar.

Anting-anting cluster mutiara air tawar AAAAA asli ing 925 Posting Emas Sterling, Giwang Anting-Anting Mutiara Putih Putih, Anting-anting Mutiara Pengantin.

Digawe nganggo perak 925 sterling utawa emas 18k dilapisi perak 925 sterling.

Kancing sing apik. Anting-anting mutiara klasik digawe maneh. Bola sing apik banget kalebu mutiara cilik sing menehi modernisme kaya tampilan modern. Tumpukake, cocog utawa nganggo dhewe kanggo tampilan saben dinane.

Materi mutiara banyu tawar
Papan Asal Jiangsu, China
Ukuran manik-manik Mutiara banyu tawar tombol 4mm
Werna Putih, Jambon, Abu-abu lan Merak
MOQ 20 pcs
Wektu pangiriman 20 dina
Pengepakan polybag
OEM iya
Bobot 10g

Kemasan & Pengiriman
Unit Adol Barang siji
Ukuran paket siji 5X5X2 cm
Bobot reged siji 0,020 kg
Jinis Paket tas opp lan tas hadiah

Jumlahe(Potongan)

1 - 100

101 - 1000

101 - 1000

Est. Wektu Utama(dina)

10

20

25-40

TW6A8317-1588832710000

Anting-anting Mutiara Berkualitas Tinggi, Anting-anting Klaster Mutiara,
Anting-anting Stud Mutiara, Anting-anting Mutiara Emas,
Anting Pengantin, Anting-Anting Panganten, PE007

TW6A8322-1588832717000

Anting-anting Mutiara, Anting-anting Klaster Mutiara,
Anting-anting Stud Mutiara, Anting-anting Mutiara Emas, Anting Pengantin,
Anting-anting Pernikahan, Produsen & Pemasok PE007

1-1590134701000
1-1590134781000
1-1590134810000
-1590134880000
1590119537000-1590134894000
FAQ-1590134915000
FAQ1-1590134928000

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita