Anting-anting gelang mutiara, Anting-anting Mutiara Alami, Anting-anting Lingkaran Mutiara, Gelang Halus, Anting-anting Mutiara Manik, Hadiah Bridesmaid,

Anting-anting gelang mutiara, Anting-anting Mutiara Alami, Anting-anting Lingkaran Mutiara, Gelang Halus, Anting-anting Mutiara Manik, Hadiah Bridesmaid,

Katrangan singkat:

Anting-anting gelang mutiara, Anting-anting Mutiara Alami, Anting-anting Lingkaran Mutiara, Gelang Halus, Anting-anting Mutiara Manik, Hadiah Pengiring Pengantin, Hadiah Ibu, PE003


Detail Produk

Tag Produk

Anting-anting gelang mutiara, Anting-anting Mutiara Alami, Anting-anting Lingkaran Mutiara, Gelang Halus, Anting-anting Mutiara Manik, Hadiah Pengiring Pengantin, Hadiah Ibu, PE003

Mutiara banyu tawar tombol 3-4mm

Perak perak kanthi gelang emas 18K.

Kasedhiya ing perak 925 Sterling, perak nganggo emas, perak nganggo emas mawar.

Anting-anting mutiara air tawar, perak Sterling, Hoop, Gaya, trendi, Anting-anting Mutiara, Anting Rantai Tenis, Perhiasan mutiara Tenis

Kowe · AKAN · KASIH · IKI

Anting-anting sing apik lan apik kanggo kanca, mbakyu, ulang tahun, ulang taun

Dheweke bakal tresna karo perhiasan sing apik

Kanggo acara apa wae, nongkrong santai karo kanca-kanca, mlaku-mlaku ing taman utawa wengi sing romantis, anting-anting mutiara alami iki bakal nglengkapi tampilan ♥

Materi mutiara banyu tawar
Papan Asal Jiangsu, China
Ukuran manik-manik Mutiara banyu tawar tombol 3-4mm
Werna Putih, Jambon, Abu-abu, lan Merak
MOQ 20 pcs
Wektu pangiriman 20 dina
Pengepakan polybag
OEM iya
Bobot 10g

Kemasan & Pengiriman
Unit Adol Barang siji
Ukuran paket siji 5X5X2 cm
Bobot reged siji 0,020 kg
Jinis Paket tas opp lan tas hadiah

Jumlah
(Potongan)
1 - 100 101 - 1000 101 - 1000
Est. Wektu Lead
(dina
10 20 25-40

TW6A8342-1588831085000

Anting-anting Mutiara Berkualitas Tinggi China, Anting-anting Mutiara Alami,
Anting-anting Lingkaran Mutiara, gelang Delicate,
Anting-anting Mutiara Manik, Hadiah Bridesmaid,

TW6A8348-1588831095000

Anting-anting gelang mutiara, Anting-anting Mutiara Alami,
Anting-anting Lingkaran Mutiara, gelang Delicate,
Anting-anting Mutiara Manik, Hadiah Bridesmaid, Produsen & Pemasok

1-1590134701000
1-1590134781000
1-1590134810000
-1590134880000
1590119537000-1590134894000
FAQ-1590134915000
FAQ1-1590134928000

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita