Set Perhiasan Kulit Mutiara, Choker Kulit Mutiara lan Anting-anting

Set Perhiasan Kulit Mutiara, Choker Kulit Mutiara lan Anting-anting

Katrangan singkat:

Choker kulit mutiara sing digawe kanthi apik iki bakal nggawe sampeyan rumangsa unik kaya mutiara iki, wong sing asri alami, uga bakal muji kapribadian sampeyan. Sederhana, elegan, lan gampang dianggo, bakal pas karo klambi sing paling gedhe, kalung kasebut cocog kanggo dilapisi. Hadiah sing sampurna kanggo wong uga.


Detail Produk

Tag Produk

10mm mutiara banyu tawar barok

Kulit ireng

Kalung 18 inci;

7.5 inci gelang

jepitan lobster kanthi rantai kanggo ndandani kabeh

Kasedhiya Werna Putih, peach, pink, abu-abu lan ireng

Choker kulit mutiara sing digawe kanthi apik iki bakal nggawe sampeyan rumangsa unik kaya mutiara iki, wong sing asri alami, uga bakal muji kapribadian sampeyan. Sederhana, elegan, lan gampang dianggo, bakal pas karo klambi sing paling gedhe, kalung kasebut cocog kanggo dilapisi. Hadiah sing sampurna kanggo wong uga.

Saben mutiara beda lan ora ana sing padha, iki ndadekake saben wong istimewa lan unik. Mutiara banyu tawa nyedhiyakake kekuwatan katresnan, perlindungan, kawicaksanan, dhuwit, lan nasib. 

Materi mutiara banyu tawar
Papan Asal Jiangsu, China
Ukuran manik-manik 10mm mutiara banyu tawar barok
Dawane 18 "kalung, 7,5" gelang
Werna Putih, peach, pink, abu-abu lan ireng
MOQ 20 pcs
Wektu pangiriman 20 dina
Pengepakan polybag
OEM iya
Bobot 50g

Kemasan & Pengiriman
Unit Adol Barang siji
Ukuran paket siji 5X5X2 cm
Bobot reged siji 0,030 kg
Jinis Paket tas opp lan tas hadiah

Jumlahe
(Potongan)
1 - 100 101 - 1000 > 1000
Est. Wektu Utama
(dina
10 20 25-40

SET012-1590215254000

Perhiasan Kulit Mutiara,
Choker Kulit Mutiara lan Anting-anting

TW6A8767-JPG--1590215261000

Perhiasan Kulit Mutiara,
Choker Kulit Mutiara lan Anting-anting

TW6A8771-JPG--1590215272000

Perhiasan Kulit Mutiara,
Choker Kulit Mutiara lan Anting-anting

TW6A8772-JPG--1590215283000

Perhiasan Kulit Mutiara,
Choker Kulit Mutiara lan Anting-anting

1-1590134701000
1-1590134781000
1-1590134810000
-1590134880000
1590119537000-1590134894000
FAQ-1590134915000
FAQ1-1590134928000

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita