Mutiara Set- Budaya Asli 9-10mm 3-4mm Putih Abu-abu Merak Air Tawar Mutiara Kalung & Gelang Set Hadiah Pengiring Pengantin

Mutiara Set- Budaya Asli 9-10mm 3-4mm Putih Abu-abu Merak Air Tawar Mutiara Kalung & Gelang Set Hadiah Pengiring Pengantin

Katrangan singkat:

Kalung & Gelang Mutiara sing apik tenan iki kanthi kualitas apik & apik kanthi rega sing terjangkau.


Detail Produk

Tag Produk

Kalung 18 inci;

7.5 inci gelang

925 genggaman lobster perak sterling

Kasedhiya Werna Putih, peach, pink, abu-abu lan ireng

Mutiara dipilih kanthi tliti lan dirajut kanthi tangan ing tali sutra sing kuwat banget kanggo nyandhang aman. 

Kalung mutiara air tawar bakal nggawe sampeyan tampil luwih elegan, lan bakal menehi hadiah sing apik kanggo acara apa wae.

Kalung & Gelang Mutiara sing apik tenan iki kanthi kualitas apik & apik kanthi rega sing terjangkau. 

Aku uga bisa nggawe ukuran bocah ... Aja lali nyebutake umur bocah wadon nganggo perhiasan utawa ukuran tangan sing dibutuhake.

Materi mutiara banyu tawar
Papan Asal Jiangsu, China
Ukuran manik-manik 9-10mm3-4mm cedhak mutiara banyu tawa bunder
Dawane 18 "kalung, 7,5" gelang
Werna Putih, peach, pink, abu-abu lan ireng
MOQ 20 pcs
Wektu pangiriman 20 dina
Pengepakan polybag
OEM iya
Bobot 50g

Kemasan & Pengiriman
Unit Adol Barang siji
Ukuran paket siji 5X5X2 cm
Bobot reged siji 0,070 kg
Jinis Paket tas opp lan tas hadiah

Jumlah (Potongan) 1 - 100 101 - 1000 > 1000
Est. Wektu Utama(dina) 10 20 25-40


1-1590214959000

Mutiara Set- Budaya Asli 9-10mm 3-4mm Putih Abu-abu Merak Air Tawar Mutiara Kalung & Gelang Set Hadiah Pengiring Pengantin

TW6A7776-1590214966000

Mutiara Set- Budaya Asli 9-10mm 3-4mm Putih Abu-abu Merak Air Tawar Mutiara Kalung & Gelang Set Hadiah Pengiring Pengantin

TW6A7783-1590214973000

Mutiara Set- Budaya Asli 9-10mm 3-4mm Putih Abu-abu Merak Air Tawar Mutiara Kalung & Gelang Set Hadiah Pengiring Pengantin

1-1590134701000
1-1590134781000
1-1590134810000
-1590134880000
1590119537000-1590134894000
FAQ-1590134915000
FAQ1-1590134928000

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita