Produk

Produk

  • Freshwater pearl bag strap chain

    Rantai tali tas mutiara tawar

    The strand is made of pure natural freshwater pearl beads. Natural white color of the pearl. The length is 13.5 inches and the size can be adjusted. If you have other needs, we can provide DIY pearls in various shapes, including other dyed pearls. It can also be customized. If you are interested, please click to "chat" button. Our company has more than 20 years of jewelry making experience, and has a lot of experience and skillful technology in the production of various gems, pearls, gold and silver jewelry

  • 3-layer fresgwater pearl bracelet

    Gelang mutiara fresgwater 3 lapis

    Gelang digawe saka manik-manik mutiara air tawar alami. Mutiara warna putih, pink, alami. Dawane 8 inci lan ukurane bisa diatur. Yen sampeyan butuh kabutuhane liyane, kita bisa nyedhiyakake mutiara banyu tawa kanthi maneka warna, kalebu mutiara dicelup liyane. Uga bisa disesuaikan. Yen sampeyan kasengsem, aja bebas kontak karo kita. Perusahaan kami duwe pengalaman nggawe perhiasan luwih saka 20 taun, lan duwe akeh pengalaman lan teknologi trampil ing produksi macem-macem permata, mutiara, perhiasan emas lan perak

  • Cute kitty round pearl jewelry set

    Set perhiasan mutiara bunder kucing lucu

    The jewellery set is made of round natural fresh water pearl beads, zircon with alloy. Pearl's size is various and the pearl beads can be adjusted. If you have other needs, we can provide DIY pearls in various shapes, including other dyed pearls. It can also be customized. If you are interested, please click to "chat" button. Our company has more than 20 years of jewelry making experience, and has a lot of experience and skillful technology in the production of various gems, pearls, gold and silver jewelry

  • Akoya Rings

    Rings Akoya

     

    Werna awak mutiara Akoya Cina umume putih. Manik-manik bunder nyata kanthi warna jambon paling penting. Amarga cangkang ibu saka mutiara Akoya ukurane cilik, mutiara sing ditandur uga cukup sithik, lan mutiara sing luwih gedhe saka 9 mm luwih langka lan larang regane. Werna umum yaiku putih, krim, emas ringan, lan biru perak. Werna dhasar mbukak warna mawar sing unik, sing nggawe dheweke cemlorot ing wanita apa wae. Iki alus, elegan, ngalamun lan larang regane. Werna pink mawar sing unik ndadekake akeh selera sing apik banget.

  • 7mm Round Freshwater Pearl Bracelet, Black Pearl Bracelet

    Gelang Mutiara Air Tawar Bunder 7mm, Gelang Mutiara Ireng

    Mutiara banyu tawa ireng minangka salah sawijining mutiara sing dicelup, sing ora duwe warna mutiara air tawar alami. Manik-manik emas nggawe gelang ora gampang, sauntara mutiara ndandani ora bakal tiba. Gelang kasebut digawe saka mutiara banyu tawar 7mm bunder lan 925 perak, emas sing ditandur, nggawe warna katon ora kontradiktif. Mutiara ireng, nanging katon kaya biru merak saka kadohan. Werna sing apik banget bisa narik kawigaten wong liya kanthi cepet.

  • Fashion Freshwater Pearl Brooches Shell & Gold Plated Jewelry Wedding Elegant Zircon Flower Brooch Pins For Women

    Mode Bros Mutiara Air Tawar Cangkang & Perhiasan Berlapis Emas Pernikahan Bunga Zirkon Zircon Elegan Kanggo Wanita

    Pin bros iki digawe nganggo mutiara banyu tawa alami, mutiara lan tembaga. Wangun kembang sing nyenengake nambah sentuhan sing alus saka sing duwe. Pin bros iki cocok banget kanggo musim semi. Nalika kabeh pulih, kembang lan tanduran bros nglengkapi, kaya-kaya padha nanggapi yen musim semi wis teka. Pin bros iki nggunakake manik-manik mutiara tombol, sing nggambarake kaendahan mutiara tanpa disiksa. Mutiara lan kelopak meh dicampur, sing nggawe wong ora bisa dibedakake.

  • 26-29mm Natural Color Biwa Freshwater Pearl Bead Strands

    26-29mm Werna Manik Mutiara Air Tawar Biwa Warna Alami

    Jeneng manik-manik Biwa asale saka Tlaga Biwa ing Jepang. Mutiara sing diprodhuksi ing Tlaga Biwa umume diarani manik-manik Biwa. Nanging, amarga polusi serius ing perairan Danau Biwa ing Jepang, umume ora ana mutiara maneh sing bisa ditanam saka Tlaga Biwa.

    Ing China, macem-macem mutiara ditanduri, lan mutiara biwa minangka salah sawijining. Wangun awak dawa lan langsing, yaiku fitur sing jelas banget lan kaluwihane dibandhingake karo kabeh jinis mutiara asli utawa oval. Sampeyan bisa nggunakake perhiasan DIY kanthi macem-macem bentuk, pesona ora ana tandhingane karo mutiara liyane, lan uga luwih apik

  • 7-7.5mm Freshwater Pearl round Pearl Beads

    7-7.5mm Manik Mutiara Banyu Mutiara

    Amarga mutiara banyu tawa ditanem tanpa inti, mula bakal kena pengaruh faktor eksternal sajrone tuwuh. Ana pirang-pirang mutiara sing ora teratur. wujud umum yaiku bunder, oval, bentuk tombol, bentuk beras, bentuk tomat, bentuk khusus, lsp. Antarane, mutiara bunder kurang saka 5% saka total output mutiara. Mutiara bunder sing sampurna lan tanpa cacat ing sangisore cahya sing kuat tenan ana ing pirang-pirang ewu ewonan, mula regane mutiara banyu tawar sing apik isih akeh banget. Pancen wajar yen mutiara banyu tawa sing bermutu bisa regane ewonan utawa malah puluhan ewu.

    Mutiara banyu tawa kaya warna, umume putih, persik, jambon, ungu lan warna alami liyane, lan permukaan mutiara alus lan lilin kasebut alus, ngagem nggambarake temperamen wanita oriental.

  • Button Shape White Pink Color Mabe Beads for Pair Jewelry Making 9-10mm Freshwater Pearls No Hole

    Tombol Bentuk Manik-Manik Mabe Warna Pink Pink kanggo Nggawe Perhiasan Pasangan Mutiara Air Tawar 9-10mm Tanpa Lubang

    Iki mutiara Mabe asli. Werna alami. Sanajan permukaané alus banget, sawetara tekstur bisa katon kanthi cahya sing kuwat, lan tekstur kasebut nambah jinis kaendahan. Dadi aksesoris sandhangan bakal nambah sawetara sandhangan, sing sederhana lan durung monoton. Lan ukurane uga amba kanggo mutiara mabe, sampeyan bisa dadi titik fokus. Lan ora beda kaya mutiara, iki cocog banget kanggo wong sing duwe kelainan kompulsif sing rada obsesif, uga kanggo pamula DIY

  • H Shape Cultured Fresh Water Pearl Strands Women and Men Jewelry Material Beads DIY Necklace Bracelet Baroque Style

    H Bentuk Budidaya Mutiara Segar Mutiara Wanita lan Pria Bahan Perhiasan Manik-manik DIY Kalung Gelang Gaya Barok

    Mutiara bentuk H minangka jinis mutiara heteroseksual, sing kalebu mutiara Baroque. Mutiara bentuk H langka lan meh ora katon ing urip kita. Iki minangka mutiara banyu tawa sing dikultivasi kanthi inti sing ditanem, mula bubuk mutiara tuwuh kanthi mbungkus inti ing njero nalika tuwuh. Bentuk inti nempatno bentuk mutiara. Nanging ora kabeh mutiara bakal tuwuh miturut bentuk cetakan ing njero, lan mutiara sing tuwuh dadi cetakan langka, lan ukuran sing beda ora sethithik.

  • Adjustable Handmade Freshwater Pearl Bracelet

    Gelang Mutiara Air Tawar gaweyan sing Luwes

    Gelang iki dirancang kanggo mbukak, mula cocog banget kanggo kabeh wong, lan ora bakal nggawe wong krasa kenceng. Aksesoris mutiara nambah keanggunan feminin lan uga nggawe gelang katon ora monoton. Mutiara loro ing sisih pungkasan nuduhake ati-ati. Sanajan sampeyan ngulungake tangan lan njupuk, wong liya bisa ndeleng perhiasan mewah mewah kasebut kanthi cepet.

    Mesthi wae, iki uga bisa diganti nganggo warna mutiara liyane, kayata jambon, ungu, lan persik, iki adhedhasar pilihan pribadi. Nanging kita uga nggatekake masalah pencocokan warna.

  • 16mm  Freshwater Pearl Edison Pearl Beads

    16mm Manik Mutiara Air tawar Mutiara

    Mutiara Edison minangka mutiara budaya nuklir tawar, sing volumee luwih gedhe tinimbang mutiara banyu tawa biasa. Dhiameter lan padhang kasebut cedhak karo mutiara nuklir banyu laut sing larang, lan Edison umume dibudidayakake ora luwih saka telung taun, mula uga duwe warna lan rega sing murah tanpa mutiara banyu tawar inti. Nanging ora kabeh mutiara Edison bunder kanthi sampurna, bagean gedhe bakal tuwuh dadi bentuk Barok, babak sing sampurna lan sawetara cacat arang banget.

    Nanging cacat fatal nggawe ora ditrima banget! Sawise nganggo sawetara wektu, permukaan lapisan mutiara Edison bakal katon garis sing apik. Permukaan mutiara dadi ora mulus maneh, ilang cemlorot, lan warnane surem.