Set 7 Anting-anting Stud Mutiara, Hadiah Wanita Kembang, Anting-Anting Kanggo Bayi

Set 7 Anting-anting Stud Mutiara, Hadiah Wanita Kembang, Anting-Anting Kanggo Bayi

Katrangan singkat:

Set 7 Anting-anting Stud Mutiara, Stuffer Stok, Hadiah Wanita Kembang, Anting kanggo Bayi, Stud Mutiara Putih, Krim Mutiara Krim, Stud Mutiara Pink, PE001


Detail Produk

Tag Produk

Set 7 Anting-anting Stud Mutiara, Stuffer Stok, Hadiah Wanita Kembang, Anting kanggo Bayi, Stud Mutiara Putih, Krim Mutiara Krim, Stud Mutiara Pink, PE001

Mutiara banyu tawa tombol 7-8mm

Pinggiran kuping perak sterling dilengkapi backing perak standar.

Kasedhiya ing Kabeh Werna

Set anting-anting stud mutiara ing 925 kancing perak sterling, mutiara ukurane 7-8mm, kalebu 3 warna alami sing apik. Iki minangka hadiah sing sampurna kanggo prawan utawa mengeti, Ulang taun, Keterlibatan, Pernikahan, Dina Ibu, dina Valentine, utawa mung minangka hadiah kanggo sampeyan dhewe.

Kita duwe akeh mutiara warna. Sampeyan bisa milih warna sing disenengi. Kita bakal menehi sampeyan gratis

Pancen dadi kesenengan kita kanggo nggawe wong seneng. Kita ngupayakake nggawa pasokan paling apik kanthi rega paling apik.

Materi mutiara banyu tawar
Papan Asal Jiangsu, China
Ukuran manik-manik Mutiara banyu tawa tombol 7-8mm
Werna Putih, Jambon, Abu-abu, lan Merak
MOQ 20 pcs
Wektu pangiriman 20 dina
Pengepakan polybag
OEM iya
Bobot 15g

Kemasan & Pengiriman
Unit Adol Barang siji
Ukuran paket siji 5X5X2 cm
Bobot reged siji 0,020 kg
Jinis Paket tas opp lan tas hadiah

Jumlah
(Potongan)
1 - 100 101 - 1000 101 - 1000
Est. Wektu Lead
(dina
10 20 25-40

TW6A0706-1588732190000

China Earrings Mutiara Berkualitas Tinggi China,
Hadiah Wanita Kembang, Anting-Anting Kanggo Bayi

TW6A0707-1588732202000

Set 7 Anting-anting Stud Mutiara, Hadiah Wanita Kembang,
Anting-Anting Kanggo Produsen & Suplier Bayi

1-1590134701000
1-1590134781000
1-1590134810000
-1590134880000
1590119537000-1590134894000
FAQ-1590134915000
FAQ1-1590134928000

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita