Anting-anting Kancing Emas Mutiara Tunggal sing Sederhana & Cantik, PE005

Anting-anting Kancing Emas Mutiara Tunggal sing Sederhana & Cantik, PE005

Katrangan singkat:

Anting-anting Mutiara Kandel Anting-Anting Mutiara Emas 18k Emas Mawar Emas utawa Perak Sterling kanthi Mutiara Budaya Huggie Anting-anting Gelang Emas


Detail Produk

Tag Produk

Anting-anting Kancing Emas Mutiara Tunggal sing Sederhana & Cantik, PE005

Mutiara banyu tawar koin 15mm

Perak perak kanthi gelang emas 18K.

Kasedhiya ing perak 925 Sterling, perak nganggo emas, perak nganggo emas mawar.

Mutiara Air Tawar Putih Asli Asli kanthi Hoop Emas 925 Sterling.

Anting-anting mutiara air tawar sing apik banget lan minimalis ana emas 18K dilapisi 925 perak.

Anting-anting Mutiara Kandel Anting-Anting Mutiara Emas 18k Emas Mawar Emas utawa Perak Sterling kanthi Mutiara Budaya Huggie Anting-anting Gelang Emas

Anting-anting gelang mutiara air tawar 18K emas sing sampurna iki cocok kanggo wanita utawa pria sing pengin cemlorot sithik! Digawe saka perak sterling, mula banjur dilapis emas kanthi umur luwih dawa!

Materi mutiara banyu tawar
Papan Asal Jiangsu, China
Ukuran manik-manik Mutiara banyu tawar koin 15mm
Werna Putih, Jambon, Abu-abu lan Merak
MOQ 20 pcs
Wektu pangiriman 20 dina
Pengepakan polybag
OEM iya
Bobot 10g

Kemasan & Pengiriman
Unit Adol Barang siji
Ukuran paket siji 5X5X2 cm
Bobot reged siji 0,020 kg
Jinis Paket tas opp lan tas hadiah

Jumlahe
(Potongan)
1 - 100 101 - 1000 101 - 1000
Est. Wektu Utama
(dina
10 20 25-40

TW6A5995-1588831785000

Budaya Tunggal sing Sederhana & Enak ing China
Anting-anting Emas Mutiara Koin, PE005

TW6A5998-1588831791000

Emas Mutiara Koin Tunggal sing Sederhana & Cantik
Anting-anting Hoop, Produsen & Pemasok PE005

1-1590134701000
1-1590134781000
1-1590134810000
-1590134880000
1590119537000-1590134894000
FAQ-1590134915000
FAQ1-1590134928000

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita